Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
De eigenaar van Wilvon heeft DE oplossing voor de schuldencrisis gecreerd
http://www.amazon.com/Oppressed-financial-organizations-governments-ebook/dp/B0058KS450/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1351459931&sr=8-1&keywords=wilfred+berendsen
Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis Breaking out of linearity
Contact De oplossing voor de schuldencrisis
Wilvon bedrijfskundig advies Wie zijn wij Wilvon logistiek advies Wilvon strategisch advies Wilvon interim management Wilvon veranderingsmanagement Wilvon ERP solutions
Voor wie werken wij

Wilvon Organization & Developments is een kennisintensieve organisatie. We streven naar perfectie, wat een grote impact heeft op de diensten die we bieden en uitvoeren. Vrij algemeen valt te zeggen dat we geinteresseerd zijn en kundig zijn in bijna alle diensten die te maken hebben met management en organisatie en een sterke sociale factor in zich verenigen. Het enige waar we ons volledig buiten houden en ook buiten willen houden zijn financiele dienstverleningsactiviteiten. Daar hebben we wel veel verstand van, maar niet genoeg. Voor alle andere problemen op gebied van management en organisatie kunt U gerust contact met ons opnemen, grote kans dat we U goed verder kunnen helpen!

We zijn erg betrouwbaar, hebben goede communicatie vaardigheden (geven hier ook trainingen in indien gewenst) en zijn meestal goed bereikbaar via telefoon of e-mail. Enkele voorbeelden van de expertise gebieden waar wij ons op richten: - Bedrijfskundig advies - Logistiek advies - Strategisch advies - Interim management - Veranderingsmanagement Naast deze diensten richten we ons zoals gezegd op alle diensten op gebied van management en organisatie die een sterke sociale factor in zich dragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!


Wilvon organisatie advies  is uw partner op het gebied van management en organisatie. De inzet van onze organisatie en kennis zorgt voor verbeteringen en optimalisatie van Uw organisatie en organisatieprocessen. Kennis is daarbij een belangrijke tool, maar uiteindelijk gaat het om begrip van en juiste toepassing van deze kennis. Iets waar we ook Uw medewerkers mee verder kunnen helpen. Wij richten ons op praktische resultaten en zetten deze neer met een hoge mate van professionaliteit en kunde. Met Wilvon haalt U een uiterst kundige partij in huis. Wij zijn de masters in (creative) management.

Want, organisatie advies is een kunst. We onderscheiden ons van onze concurrenten door het leveren van next generation consultancy diensten. Dit zijn adviseringsdiensten die een hoge mate van kennis en kunde vereisen. Op het moment zijn we alleen nog maar gevestigd in Nederland, maar we kunnen onze diensten ook in andere landen uitvoeren indien gewenst.

>We richten ons met name op de sociale kant van organiseren en management. En zijn daar zeer sterk in. Vanuit onze organisatie zijn enkele publicaties geschreven op het gebied van sociale wetenschappen en enchantment. We zijn oa sterk in het verbeteren van sociale situaties in organisaties, maar ook in het opzetten van ondersteunende organisatorische aspecten.

In feite kunt U ons bedrijf benaderen voor zo'n beetje alles waar een sociaal aspect aan zit. En dat is natuurlijk erg veel. We zijn in staat om daarbij de puntjes op de I te zetten, of dat nu afdelingsgericht is of integraal voor een hele organisatie of zelfs organisatie overstijgend. Daarnaast kunnen we ook trainingen geven om managers en leidinggevenden sterker te maken in sociaal opzicht, door middel van het geven van inzichten en tools. Gebaseerd op phronesis en onze meta-semeiotic body of understanding for everything. Maar ook diverse inzichten in sociale wetenschappen, semiotiek en gewoon puur praktijk. Feit is echter dat onze meta-semeiotic body of understanding for everthing in staat is om meer inzicht te geven in welke sociale situatie dan ook. En daarmee rechtstreeks veel toegevoegde waarde kan leveren aan de kwaliteit van individuen en organisaties.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

 

 

 

 

 

 

 
Home     Copyright © 2018 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.