Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Waarom onderzoek Wilvon termen Phronesis antenarrating

Wij van Wilvon Organization & Developments streven er natuurlijk, net als iedere professionele organisatie, naar om onze diensten voor onze klanten zo goed mogelijk uit te voeren. Onze kwaliteit en wijze van uitvoering verschillen echter wezenlijk van onze concurrenten. Omdat zowel onze aanpak als onze kennis het verschil kunnen en zullen maken.

We streven er voortdurend naar om onze kennis en begrip van ons werkterrein te verbeteren. Door simpelweg goed gebruik te maken van onze zintuigen, maar ook door sterk pragmatisch onderzoek in theorie en praktijk.

Onze onderzoeksactiviteiten bestaan onder andere uit:

  • Analyseren en reflecteren op geschreven discourses in oa de betere kranten, tijdschriften en op internet
  • Deelname aan specialistische forums en mailing lijsten die gaan over belangrijke issues voor onze diensten en management in het algemeen
  • Deelname aan discussies met intellectuelen in binnen en buitenland. Bijvoorbeeld tijdens seminars met kritische mensen met goed inzicht in de maatschappij en hun eigen interesse gebieden
  • Uitgebreide reflecties op geschreven en gesproken discourses
  • Eigen onderzoek. Onderdeel hiervan is ons eigen onderzoek op het moment. Een deel hiervan valt te vinden onder de link "documenten" op deze website. Hier staan "special downloads". Dit betreft PDF bestanden met interessante informatie.

We zullen in de toekomst meer informatie over ons eigen onderzoek op deze site vermelden. Meer algemene informatie over onderzoek van andere intellectuelen en partijen is te vinden op andere plekken op deze website.

Indien U op het moment een professionele en kundige partner zoekt voor organisatie advies, training en/of management, neem dan vooral contact met ons op.

 


Volgend uit ons onderzoek van de afgelopen jaren hebben we diverse nieuwe termen ontwikkeld. Een groot deel van deze termen zijn te vinden in de publicatie "a phronesis antenarrative" die te vinden en te downloaden is onder op deze site

De belangrijkste termen die we hebben ontwikkeld zijn de termen plurisigns, prakticisme, semisophy en semiphronesis insanities, phronesis antenarrating, phronesis antenarrative, pluriflection, phronesis rhetoric en phronesis representia.

Deze termen moeten allemaal begrepen worden in het kader van phronesis antenarrating en prakticisme. Het is belangrijk om te vermelden dat "onze" Phronesis niet datgene betekent wat de meeste mensen eronder verstaan. Omdat Phronesis van Wilvon net als alle andere begrippen van Wilvon gebaseerd is op wat wij de enige juiste onderliggende structuur van de samenleving noemen en wat het ook is. Wij noemen deze onderliggende structuur de "Holoplural structure of our universes". Dit gaat verder dan de samenleving alleen. Echt alle werkelijkheden in onze universums is gebaseerd op deze structuur. En veel van de huidige problemen in onze samenleving zijn resultaat van een verkeerd begrip en/of toepassing van deze wetenschap, dit begrip.

De komende tijd zal er veel meer over met name phronesis antenarrating bekend worden. Dit omdat we er erg veel passie en tijd in steken om deze methodologie breder bekend te maken en ook toe te (laten) passen. Dit jaar of volgend jaar via een publicatie in een boek, daarna zullen er meer publicaties en vooral ook toepassingen volgen.

 
Home     Copyright 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.