Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Waarom onderzoek Wilvon termen Phronesis antenarrating

Wij van Wilvon Organization & Developments streven er natuurlijk, net als iedere professionele organisatie, naar om onze diensten voor onze klanten zo goed mogelijk uit te voeren. Onze kwaliteit en wijze van uitvoering verschillen echter wezenlijk van onze concurrenten. Omdat zowel onze aanpak als onze kennis het verschil kunnen en zullen maken.

We streven er voortdurend naar om onze kennis en begrip van ons werkterrein te verbeteren. Door simpelweg goed gebruik te maken van onze zintuigen, maar ook door sterk pragmatisch onderzoek in theorie en praktijk.

Onze onderzoeksactiviteiten bestaan onder andere uit:

  • Analyseren en reflecteren op geschreven discourses in oa de betere kranten, tijdschriften en op internet
  • Deelname aan specialistische forums en mailing lijsten die gaan over belangrijke issues voor onze diensten en management in het algemeen
  • Deelname aan discussies met intellectuelen in binnen en buitenland. Bijvoorbeeld tijdens seminars met kritische mensen met goed inzicht in de maatschappij en hun eigen interesse gebieden
  • Uitgebreide reflecties op geschreven en gesproken discourses
  • Eigen onderzoek. Onderdeel hiervan is ons eigen onderzoek op het moment. Een deel hiervan valt te vinden onder de link "documenten" op deze website. Hier staan "special downloads". Dit betreft PDF bestanden met interessante informatie.

We zullen in de toekomst meer informatie over ons eigen onderzoek op deze site vermelden. Meer algemene informatie over onderzoek van andere intellectuelen en partijen is te vinden op andere plekken op deze website.

Indien U op het moment een professionele en kundige partner zoekt voor organisatie advies, training en/of management, neem dan vooral contact met ons op.

 


David Boje heeft rond 2001 de term Antenarrating gelanceerd. Dit is een heel nieuw concept met ongelooflijk veel waarde voor veranderingsmanagement in het algemeen en onze maatschappij en samenleving in het bijzonder. David heeft de term gedefinieerd volgend uit zijn ongelooflijk goede begrip van wat in het engels Storytelling of Narrating wordt genoemd.

De afgelopen jaren heeft hij veel passie en tijd besteed aan het verder vervolmaken van zijn begrip van zowel storytelling als antenarrating. En de verbanden hiertussen. Volgend daarop is vorig jaar het boek "storytelling organizations" uitgegeven. Een geweldig boek.

Wat echter nog interessanter is, is zijn concept Antenarrating. Ondertussen zijn er meer intellectuelen en academici die zich richten op het verder vervolmaken van deze term. En een zeer belangrijke stap hiervoor wordt ook genomen binnen Wilvon. Dit door middel van de ontwikkeling van de term Phronesis Antenarrating door de eigenaar van Wilvon. Dit is een meer excellente vorm van Antenarrating, gericht op de meest excellente veranderingsprocessen en methodologie. Door middel van het toevoegen van zeer veel inzichten en concepten ontwikkeld door de eigenaar van Wilvon is Phronesis Antenarrating de meest excellente veranderingsmethodiek die ooit bestaan heeft.

In 2009 of 2010 zal hierover oa ook worden gepubliceerd in een boek. En er zullen meer publicaties volgen. Dit om het concept en begrip van Phronesis Antenarrating verder vast te leggen en uit te leggen. Maar binnen Wilvon is perfect bekend wat het proces en de methodologie in moet houden en hoe dit toepasbaar is binnen diverse organisaties.

Phronesis antenarrating is de meest excellente tool voor complexe veranderingsprocessen. Een tool die wij graag met U toe passen binnen Uw eigen organisatie.

 
Home     Copyright 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.