Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Het belang van \"differance\" De Differance van Wilvon Out of the matrix Signs of excellence

Zoals vermeld staat op de Over ons en werk methodes pagina's, houden we ons bezig met next generation consulting diensten van hoog niveau en complexiteit. Om er voor te zorgen dat we U deze diensten kunnen leveren, gebruiken we soms werk methodes die apart of raar over kunnen komen. Dit heeft deels te maken met het feit dat we behoorlijk vooroplopen op het gebied van wetenschap en manieren van werken. Deze manieren van werken en doen zullen soms niet geheel gebruikelijk zijn voor deze tijd, maar kunnen U zeker helpen Uw activiteiten uit te blijven voeren en Uw organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Op deze plek van de website zullen we de komende tijd enkele van onze manieren van werken beschrijven. Omdat we ook nog eerst een publicatie van onszelf in een boek over veranderingsmanagement moeten afwachten zal dit wellicht nog even op zich laten wachten. Tot die tijd kunt U echter al wel veel info over onze instelling en werkmethodes vinden op de rest van deze site. En natuurlijk kunt U ten alle tijde contact met ons opnemen voor meer informatie.

 


Organisatie advies en ontwikkeling vraagt vaak creatief denken. Een andere manier van kijken. Om dit op de meest effectieve en succesvolle manier tot stand te brengen zijn zowel methodieken als inhoudelijke kennis van belang. Op zowel inhoudelijk als betrekkingsniveau. Het vereist een no-nonsens, praktische en creatieve manier van denken en werken.

Wilvon kan dit alles zeer goed tot stand brengen en daarmee Uw organisatie naa een hoger niveau helpen. Door op een andere manier naar gebeurtenissen en processen binnen Uw organisatie en in de samenleving te kijken. Er anders mee om te gaan. Dit vereist het toepassen van differance, het inzien welke issues en factoren (nog) niet aan de orde komen maar wel een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van Uw organisatie.

Door middel van uitmuntende vaardigheden op gebied van veranderingsmanagement, onze succesvolle manieren van denken en handelen kunnen we U op vele vlakken helpen met het verder ontwikkelen of in stand houden van Uw organisatie. Met ons goede inzicht in verbeterde manieren van werken en organiseren leveren we zeer pragmatisch en praktisch advies. 

 

 

 

 

 
Home     Copyright 2005-2020 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.