Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Het belang van \"differance\" De Differance van Wilvon Out of the matrix Signs of excellence

Zoals vermeld staat op de Over ons en werk methodes pagina's, houden we ons bezig met next generation consulting diensten van hoog niveau en complexiteit. Om er voor te zorgen dat we U deze diensten kunnen leveren, gebruiken we soms werk methodes die apart of raar over kunnen komen. Dit heeft deels te maken met het feit dat we behoorlijk vooroplopen op het gebied van wetenschap en manieren van werken. Deze manieren van werken en doen zullen soms niet geheel gebruikelijk zijn voor deze tijd, maar kunnen U zeker helpen Uw activiteiten uit te blijven voeren en Uw organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Op deze plek van de website zullen we de komende tijd enkele van onze manieren van werken beschrijven. Omdat we ook nog eerst een publicatie van onszelf in een boek over veranderingsmanagement moeten afwachten zal dit wellicht nog even op zich laten wachten. Tot die tijd kunt U echter al wel veel info over onze instelling en werkmethodes vinden op de rest van deze site. En natuurlijk kunt U ten alle tijde contact met ons opnemen voor meer informatie.

 


Signs of excellence heeft voor ons een dubbele betekenis. Ten eerste natuurlijk algemeen de betekenis van signs of excellence. Maar meer specifiek refereren wij hiermee naar onze eigen philophronesis theorie die we prakticisme noemen. Onderdeel hiervan zijn plurisigns en meer specifiek ook wat we phronesis representia hebben genoemd. Deze phronesis representia zijn een specifieke vorm van plurisigns, die met recht signs of excellence kunnen en mogen worden genoemd. We gaan hiermee een stuk verder dan de semiotiek van Charles Sanders Peirce.

Wij zien in het teken van deze filosofie maar ook voor een beter begrip van de werkelijkheden om ons heen alles, echt alles, als zijnde een plurisign. Volgend daaruit komen er allerlei eigenschappen en kenmerken van deze plurisigns en hun posities en verbanden met de omgeving aan de orde. Dit mag vaag klinken, maar er zijn veel hele praktische aangrijpingspunten. Zoals op het gebied van logistiek management, veranderingsmanagement en management in het algemeen,

We kunnen ieder plurisign laten groeien en/of uitblinken. Wentelechy staat daarbij voor perfection of being, perfectie van alle tekens om ons heen. Dit vraagt om een zekere methodologie, een proces om te komen tot wentelechy en signs of excellence. Dit proces moet geleid worden door praktische wijsheid, phronesis. De methodologie die we daarvoor gebruiken is de methodologie die we "Phronesis antenarrating" hebben genoemd. Deze methodologie is ontwikkeld door de eigenaar van Wilvon.

Binnen Wilvon hebben we daarmee zowel methodologisch als inhoudelijk de juiste handvaten om Uw organisatie te laten uitblinken.

 

 
Home     Copyright 2005-2020 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.