Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Het belang van \"differance\" De Differance van Wilvon Out of the matrix Signs of excellence

Zoals vermeld staat op de Over ons en werk methodes pagina's, houden we ons bezig met next generation consulting diensten van hoog niveau en complexiteit. Om er voor te zorgen dat we U deze diensten kunnen leveren, gebruiken we soms werk methodes die apart of raar over kunnen komen. Dit heeft deels te maken met het feit dat we behoorlijk vooroplopen op het gebied van wetenschap en manieren van werken. Deze manieren van werken en doen zullen soms niet geheel gebruikelijk zijn voor deze tijd, maar kunnen U zeker helpen Uw activiteiten uit te blijven voeren en Uw organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Op deze plek van de website zullen we de komende tijd enkele van onze manieren van werken beschrijven. Omdat we ook nog eerst een publicatie van onszelf in een boek over veranderingsmanagement moeten afwachten zal dit wellicht nog even op zich laten wachten. Tot die tijd kunt U echter al wel veel info over onze instelling en werkmethodes vinden op de rest van deze site. En natuurlijk kunt U ten alle tijde contact met ons opnemen voor meer informatie.

 


De huidige bedrijfscontext en activiteiten worden steeds complexer. Om toch succesvol te zijn, en goed veranderingsmanagement toe te kunnen passen, is naast een brede standaard kennis vaak veel creativiteit nodig en de vaardigheid om anders te kunnen denken. Zoals op veel andere plaatsen op deze site valt te zien besteden we bij Wilvon Organization & Developments zeer veel tijd aan het anders kijken naar dingen. Vandaar zijn we zeer goed in staat om de "an-otherness ways" die nodig zijn binnen Uw organisatie in te passen en U of Uw mederwerkers de zogenaamde "out of the matrix" denkwijzes aan te leren die nodig zijn om verder te komen en/of zaken op te lossen.

De term "out of the matrix" is bewust gekozen. Het refereert naar de film "the matrix" en het feit dat de situatie buiten de matrix daar heel anders is met vele nieuwe mogelijkheden en kansen. De term "matrix" is echter ook gekozen omdat wij bij Wilvon er steeds meer van overtuigd raken dat de sleutel voor ingrijpende verbeteringen te vinden is in betere kennis van talen. Wetenschappen als semantiek en semiotiek, en vooral ook de werken van Charles Sander Peirce, kunnen daar veel toe bijdragen.

Inmiddels zijn we bij Wilvon Organization & Developments al behoorlijke experts in onder andere ook C.S. Peirce. Wat deze excellente Amerikaanse filosoof onder andere ook beschrijft, is dat "thoughts are diagrammatical". Dit diagrammatical verwijst in feite naar een soort matrix structuur. Alleen, net als wellicht ook in de matrix, is ook bij de taal juist ook het begrip van datgene wat niet aan de orde komt ( de "othernesses") zeer van belang. Onze overtuiging dat de taal de sleutel vormt en onze visie dat "diagrammatical" ook kan worden gezien als "matrix" draagt dus ook bij aan de term "out of the matrix".

We kunnen ons voorstellen dat U inmiddels benieuwd bent geworden naar onze organisatie of meer informatie wilt over onze diensten. Neem in dat geval gerust contact met ons op!

 

 

 

 
Home     Copyright 2005-2020 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.