Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Wilvon excellence Onze missie Onze visie Voor wie werken wij Practicisme Nieuws van Wilvon Contact

Wilvon organisatie advies  is uw partner op het gebied van management en organisatie. De inzet van onze organisatie en kennis zorgt voor verbeteringen en optimalisatie van Uw organisatie en organisatieprocessen. Kennis is daarbij een belangrijke tool, maar uiteindelijk gaat het om begrip van en juiste toepassing van deze kennis. Iets waar we ook Uw medewerkers mee verder kunnen helpen. Wij richten ons op praktische resultaten en zetten deze neer met een hoge mate van professionaliteit en kunde. Met Wilvon haalt U een uiterst kundige partij in huis. Wij zijn de masters in (creative) management.

Want, organisatie advies is een kunst. We onderscheiden ons van onze concurrenten door het leveren van next generation consultancy diensten. Dit zijn adviseringsdiensten die een hoge mate van kennis en kunde vereisen. Op het moment zijn we alleen nog maar gevestigd in Nederland, maar we kunnen onze diensten ook in andere landen uitvoeren indien gewenst.

Om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit van organisatie advies te kunnen bieden, concentreren we ons op het ontwikkelen van nieuwe kennis. Verder het scannen van internet en andere informatiedragers voor uitmuntende kennis en inzichten op het gebied van sociale wetenschappen, filosofie en management.

Pragmatisch gerichte filosofie speelt hier een belangrijke rol in, met name de language turn in philosophy. Met de kennis en vaardigheden die aanwezig zijn bij Wilvon en ons netwerk kunnen we diverse vormen van organisatie advies aanbieden. Zoals trainingen en opleidingen  voor (top) management en bestuursleden, van zowel MKB en grotere bedrijven, in vrijwel iedere sector. Of we kunnen bijvoorbeeld audits en second opinions leveren voor strategische, organisatorische en/of operationele aspecten. We kunnen onze klanten helpen om "gewoon" hun bedrijf runnende te houden of te groeien. Door middel van het veranderen van hun bedrijfsprocessen (het zogenaamde "business process redesign") en begrip van hun markt en de samenleving. We zullen geen rapporten schrijven met weinig of geen invloed en samenspraak met de klant, tenzij dit echt de meest effectieve oplossing is. Wat we meestal doen is het streven naar perfectie in organisatie advies. Door onze klanten intensief in het project of de dienstverlening te betrekken. Wanneer dat maar nodig of effectief blijkt te zijn. Deze manier van aanpak zorgt voor een beter begrip van de diverse issues die spelen. Zowel bij ons als bij de klant. Door middel van deze aanpak denken we en kunnen we onze klanten de meest optimale vorm van organisatie advies  bieden.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

 

 

http://organisatieadvies.jouwpagina.nl/

Organisatieadvies.opzijnbest.nl

http://lichtenvoorde.goedbegin.nl

 

 

 

 


Organisatie advies van Wilvon maakt het verschil. Voor wat betreft klanten zijn alle bedrijven, instellingen en individuen welkom die advies wensen op het gebied van management en organiseren. In de breedste zin van het woord. Onze organisatie advies diensten zijn sterk pragmatisch gericht en we kunnen zeer vernieuwend en creatief te werk gaan. Door onze grote kennis en kunde op gebied van filosofie en kennis van de laatste ontwikkelingen op gebied van wetenschap en praktijk

In feite kunnen we vrijwel iedere organisatie van dienst zijn, afhankelijk van de probleemstelling. Op Finance richten we ons met name niet, omdat we hier wel expertise in hebben maar niet voldoende voor de hoge kwaliteit van dienstverlening die we willen en kunnen aanbieden. Enkele voorbeelden van branches en gebieden waar we U wel verder kunnen helpen zijn:

- Handel en industrie: Hier kunnen we U met name zeer behulpzaam zijn met training & education, international strategy & management, marketing management, audits, process management & documentation, international logistics. Voorbeelden van de laatste zijn activiteiten op het gebied van supply chain management, (physical) distribution management, in-en export management

- Overheid:  Process management & Documentation, training & education. Met name in de juridisch sector.

- Dienstverlening: Training & Education voor bijvoorbeeld juridische dienstverlening of logistieke dienstverleners

- Zorg & Zekerheid: Process management & Documentation

Mocht Uw branche of probleemgebied hier niet bij vermeld staan, maar U zit wel met een probleem of uitdaging op het gebied van management en organisatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of we U hierbij van dienst kunnen zijn.

We hebben geen standaard tarieven maar pogen dit in principe af te stemmen op niet alleen de te verrichten werkzaamheden, maar met name ook op het budget van onze klanten. Dit houdt in de praktijk in dat we over het algemeen uitstekende value for money bieden, maar daarnaast ook met name voor de kleinere bedrijven een geweldige en ook toegankelijke partner kunnen zijn. Het best is dan ook om gewoon niet te aarzelen en vrijblijvend contact op te nemen met onze organisatie. 

 

 
Home     Copyright 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.