Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Wilvon excellence Onze missie Onze visie Voor wie werken wij Practicisme Nieuws van Wilvon Contact

Wilvon organisatie advies  is uw partner op het gebied van management en organisatie. De inzet van onze organisatie en kennis zorgt voor verbeteringen en optimalisatie van Uw organisatie en organisatieprocessen. Kennis is daarbij een belangrijke tool, maar uiteindelijk gaat het om begrip van en juiste toepassing van deze kennis. Iets waar we ook Uw medewerkers mee verder kunnen helpen. Wij richten ons op praktische resultaten en zetten deze neer met een hoge mate van professionaliteit en kunde. Met Wilvon haalt U een uiterst kundige partij in huis. Wij zijn de masters in (creative) management.

Want, organisatie advies is een kunst. We onderscheiden ons van onze concurrenten door het leveren van next generation consultancy diensten. Dit zijn adviseringsdiensten die een hoge mate van kennis en kunde vereisen. Op het moment zijn we alleen nog maar gevestigd in Nederland, maar we kunnen onze diensten ook in andere landen uitvoeren indien gewenst.

Om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit van organisatie advies te kunnen bieden, concentreren we ons op het ontwikkelen van nieuwe kennis. Verder het scannen van internet en andere informatiedragers voor uitmuntende kennis en inzichten op het gebied van sociale wetenschappen, filosofie en management.

Pragmatisch gerichte filosofie speelt hier een belangrijke rol in, met name de language turn in philosophy. Met de kennis en vaardigheden die aanwezig zijn bij Wilvon en ons netwerk kunnen we diverse vormen van organisatie advies aanbieden. Zoals trainingen en opleidingen  voor (top) management en bestuursleden, van zowel MKB en grotere bedrijven, in vrijwel iedere sector. Of we kunnen bijvoorbeeld audits en second opinions leveren voor strategische, organisatorische en/of operationele aspecten. We kunnen onze klanten helpen om "gewoon" hun bedrijf runnende te houden of te groeien. Door middel van het veranderen van hun bedrijfsprocessen (het zogenaamde "business process redesign") en begrip van hun markt en de samenleving. We zullen geen rapporten schrijven met weinig of geen invloed en samenspraak met de klant, tenzij dit echt de meest effectieve oplossing is. Wat we meestal doen is het streven naar perfectie in organisatie advies. Door onze klanten intensief in het project of de dienstverlening te betrekken. Wanneer dat maar nodig of effectief blijkt te zijn. Deze manier van aanpak zorgt voor een beter begrip van de diverse issues die spelen. Zowel bij ons als bij de klant. Door middel van deze aanpak denken we en kunnen we onze klanten de meest optimale vorm van organisatie advies  bieden.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

 

 

http://organisatieadvies.jouwpagina.nl/

Organisatieadvies.opzijnbest.nl

http://lichtenvoorde.goedbegin.nl

 

 

 

 


Ons organisatie advies en manier van denken valt aan te merken als Practicisme. Practicisme is een manier van denken en doen die, zoals de naam al zegt, zeer practisch is. Het is gebaseerd op ons eigen begrip van sociale wetenschappen en praktijk. Practicisme, wat ook prakticisme genoemd mag worden, is de meest praktische manier van denken en doen. Gebaseerd op Wilvon's Phronesis. Phronesis antenarrating is hier een onderdeel van. Meer over Phronesis antenarrating valt te lezen by Wilvon Research op deze website. Maar binnenkort ook in een te publiceren boek op gebied van veranderingsmanagement. Dit boek zal waarschijnlijk rond maart 2010 maar in ieder geval in 2010 worden gepubliceerd. Ter zijnertijd zal meer over Phronesis antenarrating en het boek vermeld worden op deze site.

Practicisme gaat verder dan het pragmaticisme van C.S. Peirce.  Onze practicistische inslag houdt in dat we, met zeer veel kennis en begrip van ons vakgebied en vele aansluitende vakgebieden en situaties, sterk praktisch bezig kunnen zijn. We hebben de instelling en de kennis om de nieuwste inzichten en meest effectieve methodes toe te passen in de praktijk. En zijn daar ook zeer wel toe in staat. Terwijl de meeste organisatie adviesbureau's nog werken met relatief oude kennis en inzichten, durven en kunnen wij de nieuwste methodes en inzichten toepassen. En daarmee Uw organisatie naar een hoger niveau helpen. Onze eigen ontwikkelde methodologie van Phronesis Antenarrating maar vooral ook andere inzichten en begrippen volgend uit Practicisme zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt.

 

 

 

 

 

 
Home     Copyright 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.