Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Wilvon excellence Onze missie Onze visie Voor wie werken wij Practicisme Nieuws van Wilvon Contact

Wilvon organisatie advies  is uw partner op het gebied van management en organisatie. De inzet van onze organisatie en kennis zorgt voor verbeteringen en optimalisatie van Uw organisatie en organisatieprocessen. Kennis is daarbij een belangrijke tool, maar uiteindelijk gaat het om begrip van en juiste toepassing van deze kennis. Iets waar we ook Uw medewerkers mee verder kunnen helpen. Wij richten ons op praktische resultaten en zetten deze neer met een hoge mate van professionaliteit en kunde. Met Wilvon haalt U een uiterst kundige partij in huis. Wij zijn de masters in (creative) management.

Want, organisatie advies is een kunst. We onderscheiden ons van onze concurrenten door het leveren van next generation consultancy diensten. Dit zijn adviseringsdiensten die een hoge mate van kennis en kunde vereisen. Op het moment zijn we alleen nog maar gevestigd in Nederland, maar we kunnen onze diensten ook in andere landen uitvoeren indien gewenst.

Om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit van organisatie advies te kunnen bieden, concentreren we ons op het ontwikkelen van nieuwe kennis. Verder het scannen van internet en andere informatiedragers voor uitmuntende kennis en inzichten op het gebied van sociale wetenschappen, filosofie en management.

Pragmatisch gerichte filosofie speelt hier een belangrijke rol in, met name de language turn in philosophy. Met de kennis en vaardigheden die aanwezig zijn bij Wilvon en ons netwerk kunnen we diverse vormen van organisatie advies aanbieden. Zoals trainingen en opleidingen  voor (top) management en bestuursleden, van zowel MKB en grotere bedrijven, in vrijwel iedere sector. Of we kunnen bijvoorbeeld audits en second opinions leveren voor strategische, organisatorische en/of operationele aspecten. We kunnen onze klanten helpen om "gewoon" hun bedrijf runnende te houden of te groeien. Door middel van het veranderen van hun bedrijfsprocessen (het zogenaamde "business process redesign") en begrip van hun markt en de samenleving. We zullen geen rapporten schrijven met weinig of geen invloed en samenspraak met de klant, tenzij dit echt de meest effectieve oplossing is. Wat we meestal doen is het streven naar perfectie in organisatie advies. Door onze klanten intensief in het project of de dienstverlening te betrekken. Wanneer dat maar nodig of effectief blijkt te zijn. Deze manier van aanpak zorgt voor een beter begrip van de diverse issues die spelen. Zowel bij ons als bij de klant. Door middel van deze aanpak denken we en kunnen we onze klanten de meest optimale vorm van organisatie advies  bieden.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

 

 

http://organisatieadvies.jouwpagina.nl/

Organisatieadvies.opzijnbest.nl

http://lichtenvoorde.goedbegin.nl

 

 

 

 


Wilvon is constant bezig haar kennis en kunde te vernieuwen. De komende tijd zal dat tot uitdrukking komen in het volgende:

- Het aanbieden van minstens 2 nieuwe concepten. Hiertoe hebben we de merknamen Phronesis en Wentelechy geregistreerd. Wentelechy is daarbij de Wilvon versie van Entelechy. Wat deze termen Entelechy en Phronesis betekenen, valt te vinden op internet. Het zijn beide termen die onder andere door Aristoteles en Charles Sanders Peirce werden gebruikt.

- We hebben op deze website een paar interessante bestanden neergezet om te downloaden. Deze zijn te vinden onder de link "documenten" en dan "special downloads". Vooral het bestand "a phronesis antenarrative" is ZEER interessant. Deze tekst is nog niet af maar zal de basis vormen voor veranderingen en verbeteringen in de samenleving.

- Deze website is nu uitgebreid met een login gedeelte. Dit gedeelte van de website bevat specifieke informatie voor onze klanten en partners. Daardoor biedt dit restricted area op onze website brede mogelijkheden voor gerichtere en meer specifieke informatie en functionaliteiten.

- In 2010 zal een boek verschijnen waarvan 1 hoofdstuk is geschreven door de eigenaar van Wilvon. Dit boek is een boek in veranderingsmanagement. geschreven door zo'n 15 tot 20 excellente academici en intellectuelen in change management. De editor is een leading professor in change management. Het betreffende hoofdstuk bevat een geweldige nieuwe methode om complexe situaties beter te begrijpen en ook te veranderen. Deze methode is ontwikkeld binnen Wilvon zelf en heet Phronesis Antenarrating. Maar naast deze methode zal het komende boek ook veel andere uitmuntende inzichten bevatten die vooral ook in onderlinge samenhang begrepen moeten worden.

Naast deze bovenstaande, zeer relevante ontwikkelingen voor zowel ons als onze klanten zijn we bezig met diverse andere activiteiten om onze kennis en positie in de markt te verbeteren.

 

 
Home     Copyright 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.