Deze site valt het best te zien in beeldresolutie 1024*768 Wilvon organisatie advies Nederlands   Engels              Login  
Signs of excellence-Phronesis, Phronesis antenarrating en storytelling
Breaking out of reductionism
Wie zijn wij Wat kunnen wij Welke diensten leveren wij Wilvon kennis & concepten De wilvon manier Wilvon research Wilvon Phronesis
Documenten Breaking out of linearity Contact
Wilvon excellence Onze missie Onze visie Voor wie werken wij Practicisme Nieuws van Wilvon Contact

Wilvon organisatie advies  is uw partner op het gebied van management en organisatie. De inzet van onze organisatie en kennis zorgt voor verbeteringen en optimalisatie van Uw organisatie en organisatieprocessen. Kennis is daarbij een belangrijke tool, maar uiteindelijk gaat het om begrip van en juiste toepassing van deze kennis. Iets waar we ook Uw medewerkers mee verder kunnen helpen. Wij richten ons op praktische resultaten en zetten deze neer met een hoge mate van professionaliteit en kunde. Met Wilvon haalt U een uiterst kundige partij in huis. Wij zijn de masters in (creative) management.

Want, organisatie advies is een kunst. We onderscheiden ons van onze concurrenten door het leveren van next generation consultancy diensten. Dit zijn adviseringsdiensten die een hoge mate van kennis en kunde vereisen. Op het moment zijn we alleen nog maar gevestigd in Nederland, maar we kunnen onze diensten ook in andere landen uitvoeren indien gewenst.

Om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit van organisatie advies te kunnen bieden, concentreren we ons op het ontwikkelen van nieuwe kennis. Verder het scannen van internet en andere informatiedragers voor uitmuntende kennis en inzichten op het gebied van sociale wetenschappen, filosofie en management.

Pragmatisch gerichte filosofie speelt hier een belangrijke rol in, met name de language turn in philosophy. Met de kennis en vaardigheden die aanwezig zijn bij Wilvon en ons netwerk kunnen we diverse vormen van organisatie advies aanbieden. Zoals trainingen en opleidingen  voor (top) management en bestuursleden, van zowel MKB en grotere bedrijven, in vrijwel iedere sector. Of we kunnen bijvoorbeeld audits en second opinions leveren voor strategische, organisatorische en/of operationele aspecten. We kunnen onze klanten helpen om "gewoon" hun bedrijf runnende te houden of te groeien. Door middel van het veranderen van hun bedrijfsprocessen (het zogenaamde "business process redesign") en begrip van hun markt en de samenleving. We zullen geen rapporten schrijven met weinig of geen invloed en samenspraak met de klant, tenzij dit echt de meest effectieve oplossing is. Wat we meestal doen is het streven naar perfectie in organisatie advies. Door onze klanten intensief in het project of de dienstverlening te betrekken. Wanneer dat maar nodig of effectief blijkt te zijn. Deze manier van aanpak zorgt voor een beter begrip van de diverse issues die spelen. Zowel bij ons als bij de klant. Door middel van deze aanpak denken we en kunnen we onze klanten de meest optimale vorm van organisatie advies  bieden.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

 

 

http://organisatieadvies.jouwpagina.nl/

Organisatieadvies.opzijnbest.nl

http://lichtenvoorde.goedbegin.nl

 

 

 

 


Welkom op onze website. Op deze website willen we een korte impressie geven van onze organisatie. Laat U echter niet teveel verblinden door de informatie hier. Wat heel belangrijk is om te realiseren, is het feit dat we een kleine organisatie zijn maar wel heel dynamisch en kundig. De meeste kennis en inzichten van ons zijn NIET vermeld op deze website. Omdat we binnenkort met een nieuwe manier van werken naar buiten zullen treden. Deze manier van werken is gebaseerd op de groots mogelijke kennis, inzichten en vooral ook wijsheid die op dit moment mogelijk is. Wij zijn klaar voor de toekomst en kunnen en zullen deze vorm gaan geven. Ook Uw organisatie kunnen we daarbij van dienst zijn!

In de loop van 2008 zullen we onze nieuwe manier van werken, die zeer vernieuwend en vooral ook praktisch is, ook presenteren naar buiten toe. Phronesis, praktisch wijsheid, speelt hier een zeer belangrijke rol in.

We zijn nu echter al klaar met de belangrijkste voorbereidingen! En staan te springen om onze wijsheden en begrip ook bij Uw organisatie in te gaan zetten.

Neem gewoon contact met ons op. Al is het maar om Uw organisatie eens goed door te lichten en integraal verbeteringsvoorstellen aan te geven. Of om Uw managers of overige werknemers naar een hoger niveau te brengen.

Meer informatie over ons staat al wel op de rest van deze website. Maar het best is om gewoon contact op te nemen. Directe communicatie werkt toch het best.

 

 

 

 

 
Home     Copyright 2024 Wilvon Organization & Developments. All rights reserved.